Reviews over Elektriciens

  Klantonvrienelijk

  Review over Jos Tech

  Op 7 december een prijsopgaaf gevraagd. Op 24 januari nog niets gehoord. Na een reminder kreeg ik de volgende mail: geen interesse. Normaal met klanten omgaan is blijkbaar erg moeilijk voor meneer Jos. Ik ga in ieder geval naar een ander…..

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijk

  probleem opgelost!

  Review over 050 Electricien

  door de telefoon heeft een medewerker van 050 electricien ons prima geholpen en het probleem opgelost. 050electricien.nl is een aanrader!

  Sterke punten
  snelle hulp

  Laat ze niet aan je installatie komen, want ze zijn gevaarlijk.

  Review over SnoWi Storingsdienst

  Bij telefonisch contact word het gesprek verbroken als het lastig word.

  Zwakke punten
  Ze leveren prutswerk en nemen daar geen verantwoording voor.

  Snowi onbetrouwbaar

  Review over SnoWi Storingsdienst

  Het tf signaal stopt en daarom moest er een speciale tijdklok geplaatst worden voor aansturing van de boiler. Het viel de elektricien op (niet van firma Snowi)dat de onderzijde van de groepenkast, geplaatst door Snowi, volledig open was, wat verboden en levensgevaarlijk is. Bij verdere controle constateerde deze elektricien dat er lasdoppen in de groepenkast waren gebruikt, wat ook niet toegestaan is. Toen ik daar over belde met Snowi, werd het gesprek abrupt beëindigd. Ga hier dus niet mee in zee..

  Zwakke punten
  Leveren gevaarlijk prutswerk, duur en een ronduit asociale klantenservice.

  Scammers with a rude lady in charge of the phone and customer service

  Review over Unikol Elektra

  A lady called me by phone to tell me the electrician was coming, I had no time to ask her about what electrician, from where, if any price was involved, etc., as she was hurry, and she hung up the phone. I called again and no one answer. Electrician came, a very nice and polite person I must say. I would have totally hired him, until he said I needed to pay €25, but I was never told about this, nor by phone, nor by e-mail, anything. I told her I was not going to pay anything I did not agreed before, because I was not told, asked nor informed. She said she talked with my wife, I don't have a wife... She hung up the phone rudely and the guy left. I have to say the electrician was extremely nice, polite, and I would have hired him without a doubt, but this pathetic attack and scamming scheme is not legal nor ethical nor reasonable.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  The lady in charge of yelling at people. She should be fired and the opportunity for work must be given to someone that can actually help the company gain customers with trusty and honest relations.

  Slecht!

  Review over Jos Tech

  Slecht bedrijf! Komt afspraken niet na en reageert niet op telefoontjes en mails. Laat al een jaar de spullen achter en komt naar meerdere keren benaderen niets ophalen. Geen aanrader!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Komt afspraken niet na Zadelt anderen op met zijn spullen

  OPLICHTERS

  Review over Unikol Elektra

  komen aardig over maar roepen zelf te vaak dat ze eerlijk zijn , zetten je bijna onder druk een nieuwe meterkast te moeten nemen , later kom je r achter dat de kast van €850 exl uur loon €250 hun nog geen €200 inkoop kost , trap r niet in

  Sterke punten
  mooie babbel

  Zwakke punten
  oplichters

  oplichters

  Review over Unikol Elektra

  bovenstaande reviews helaas niet gelezen. Een dimmer van meer 85 euro in de badkamer later vervangen en meer dan 400 euro betaald. Toen ik in discussie ging over het feit dat de reparatie veel korter had geduurd dan in de offerte was aangegeven, en ik toch de volledige tijd moest betaalde, werd door "de mevrouw" van het hoofdkantoor gezegd: als u nu niet betaalt, vraag ik mij monteur om de dimmer er weer uit te slopen. Letterlijk werd dit gezegd. Fatsoen is schijnbaar niet nodig in deze markt, schijnbaar mag je misbruik maken van het feit dat mensen sommige dingen zelf niet kunnen.

  Sterke punten
  aardige monteur

  Zwakke punten
  - te duur - niet klantgericht -onbeschofte dienstverlening -zoek naar een ALTERNATIEF

  Goed geholpen

  Review over Elektricien Aan Huis

  Na een storing kwam een aantal uur later een elektricien, die de storing snel heeft verholpen.

  Sterke punten
  Vakmanschap

  Super goed telefonisch geholpen

  Review over Van Oosten Elektricien

  Ivm een stroomstoring na kortsluiting op zondag gebeld. Probleem werd direct telefonisch met mij onderzocht en ook verholpen! Wat een goede service!

  Sterke punten
  Zoekt het probleem direct telefonisch al uit! Grappig en goedgemutst! Servicegericht!

  Zwakke punten
  Geen!

  Goed werk geleverd

  Review over Elektricien Aan Huis

  Goed en adequaat geholpen. Deskundig advies en goed meegedacht over oplossingen. Afspraken nagekomen. Ik beveel dit bedrijf aan.

  Sterke punten
  Afspraken nakomen, betrouwbaar en overleg indien nodig. Vriendelijk.

  Euro 7,50

  Review over Elektricien Aan Huis

  Een "bijna" onmogelijke manier om Euro 7,50 terug te krijgen.

  stroomstoring

  Review over Volt On

  Snelle service. Na 1 telefoontje binnen 3 uur monteur zelfde dag.aan huis. top geregeld. Storing snel verholpen en professionele uitleg over de storing.

  Sterke punten
  Zelfde dag storing verholpen

  Zwakke punten
  geen

  totale desinteresse

  Review over Elektricien Garant

  Maaike, de telefoniste vond het vreselijk dat ze gebeld werd voor een storing op maandagochtend, want dat leidt de aandacht maar af van Facebook en Instagram. Na een misluke doorverbind poging met de afdeling planning werd mijn nummer genoteerd en zou ik terug gebeld worden, een uur later zelf nog maar eens gebeld, en kreeg wederom te horen dat ik terug gebeld zou worden, dat is nu zo'n 12 uur geleden.

  Sterke punten
  Onbekend, we zijn niet toegekomen aan een opdracht.

  Zwakke punten
  Maaike, communicatie.

  Niet tevreden

  Review over Unikol Elektra

  de elektra werkt prima maar hoe het is uitgevoerd! De medewerkers van dit bedrijf hebben de vloerisolatie volledig vernield. Bij aansprakelijkheidsmelding van de schade wordt er niet thuisgegeven. Ik zit nu met een grote kostenpost en een niet ge�soleerde vloer!

  Zwakke punten
  slordig werk afleveren, niet meer reageren

  Moeizaam

  Review over Jos Tech

  Mijn poging om een offerte te krijgen voor de plaatsing van een airco i n een particuliere woning strandde in een botte benadering van deze ondernemer.Eerder als onbeschoft dan als klantgericht te kwalificeren. Geen aanrader zou ik zeggen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onhoffelijke zelfs onbeschofte communicatie.

  waardeloos

  Review over Unikol Elektra

  gebeld voor een kortsluiting maar komen niet kijken omdat huis is verhuurd? hoezo niet? kon verder ook geen uitleg krijgen waarom niet ze komen, ze komen gewoon niet

  Sterke punten
  geen

  Tevreden

  Review over Van Oosten Elektricien

  De stroomstoring is snel en adequaat telefonisch opgelost.

  Sterke punten
  We hoefden niet lang te wachten.

  Unikol Elektra - oplichters!

  Review over Unikol Elektra

  Ik ga nooit meer met Unikol in zee! Ze hebben een heel uur in rekening gebracht terwijl de monteur nog geen half uur bezig is geweest! En dat naast de voorrijkosten en het dure onderdeel (15 euro via internet, zij rekenen 39.95) dat we ook al moesten betalen! Kortom, een probleem van 15 euro heeft ons nu tien keer zoveel gekost! Echt belachelijk. Bij navraag wordt er gezegd dat hun beleid nu eenmaal zo is. Wees dus gewaarschuwd!

  Sterke punten
  Het probleem is wel opgelost

  Zwakke punten
  Veel en veel te duur!!

  geen beste beurt

  Review over Unikol Elektra

  helaas komt Unikol niet opdagen op afgesproken tijdstip. Op eigen initiatief verplaatst de telefoniste mijn afspraak naar een later moment waardoor deze niet kan doorgaan. Onbegrijpelijke werkwijze en erg vervelend wanneer je net je hele agenda hebt leeggemaakt voor de electricien.

  Zwakke punten
  Komen niet opdagen op afgesproken tijdstip. Voor niets afspraken afgezegd en ochtend thuisgebleven.

  elektricien?

  Review over Electra Gigant

  Bij het opzoeken kvk nr bij de kamer van koophandel komt er een stucbedrijf naar voren. erkenning heb ik ook niet kunnen vinden. gaat toch maar even verder zoeken.