• Maaike, de telefoniste vond het vreselijk dat ze gebeld werd voor een storing op maandagochtend, want dat leidt de aandacht maar af van Facebook en Instagram. Na een misluke doorverbind poging met de afdeling planning werd mijn nummer genoteerd en zou ik terug gebeld worden, een uur later zelf nog maar eens gebeld, en kreeg wederom te horen dat ik terug gebeld zou worden, dat is nu zo'n 12 uur geleden.

    Sterke punten
    Onbekend, we zijn niet toegekomen aan een opdracht.

    Zwakke punten
    Maaike, communicatie.

    Door Kees op 25 november 2019 Reageer

  • de elektra werkt prima maar hoe het is uitgevoerd! De medewerkers van Regnau Kollaart hebben de vloerisolatie volledig vernield. Bij aansprakelijkheidsmelding van de schade wordt er niet thuisgegeven. Ik zit nu met een grote kostenpost en een niet geïsoleerde vloer!

    Zwakke punten
    slordig werk afleveren, niet meer reageren

    Door Mary op 10 oktober 2019 Reageer

  • Mijn poging om een offerte te krijgen voor de plaatsing van een airco i n een particuliere woning strandde in een botte benadering van deze ondernemer.Eerder als onbeschoft dan als klantgericht te kwalificeren. Geen aanrader zou ik zeggen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onhoffelijke zelfs onbeschofte communicatie.

    Door Van der Veen op 4 juli 2019 Reageer

  • gebeld voor een kortsluiting maar komen niet kijken omdat huis is verhuurd? hoezo niet? kon verder ook geen uitleg krijgen waarom niet ze komen, ze komen gewoon niet

    Sterke punten
    geen

    Door mandy op 26 april 2019 Reageer

  • De stroomstoring is snel en adequaat telefonisch opgelost.

    Sterke punten
    We hoefden niet lang te wachten.

    Door S.M. Rensen op 22 februari 2019 Reageer

  • Ik ga nooit meer met Unikol in zee! Ze hebben een heel uur in rekening gebracht terwijl de monteur nog geen half uur bezig is geweest! En dat naast de voorrijkosten en het dure onderdeel (15 euro via internet, zij rekenen 39.95) dat we ook al moesten betalen! Kortom, een probleem van 15 euro heeft ons nu tien keer zoveel gekost! Echt belachelijk. Bij navraag wordt er gezegd dat hun beleid nu eenmaal zo is. Wees dus gewaarschuwd!

    Sterke punten
    Het probleem is wel opgelost

    Zwakke punten
    Veel en veel te duur!!

    Door S. Doets op 12 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • helaas komt Unikol niet opdagen op afgesproken tijdstip. Op eigen initiatief verplaatst de telefoniste mijn afspraak naar een later moment waardoor deze niet kan doorgaan. Onbegrijpelijke werkwijze en erg vervelend wanneer je net je hele agenda hebt leeggemaakt voor de electricien.

    Zwakke punten
    Komen niet opdagen op afgesproken tijdstip. Voor niets afspraken afgezegd en ochtend thuisgebleven.

    Door jan jansen op 5 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij het opzoeken kvk nr bij de kamer van koophandel komt er een stucbedrijf naar voren. erkenning heb ik ook niet kunnen vinden. gaat toch maar even verder zoeken.

    Door Elektricien op 24 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

VergelijkElektriciens.nl

Op VergelijkElektriciens.nl lees je reviews over alle elektriciens van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw elektricien ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Elektriciens