Van Oosten Elektricien

Elektricien Tilburg - Van Oosten voor al uw elektra Als elektricien in Tilburg helpen we u met alle elektra werkzaamheden. Onze elektromonteurs geven u het juiste advies. Neem contact met ons op! Elektrotechniek startpagina

Van Oosten Elektricien Reviews

  Eng en bedreigend

  Als vrouw nooit alleen met deze meneer zijn. Hij dwaalt iedere keer af naar je borsten. Tevens gaf hij zonder waarschuwing hoe iemand doet die je oplicht. Ik schrok me te pletter en daarna zij hij dit is een voorbeeld hè.. heb er dagen last van gehad. Verder zicht ik een electricien uit Eindhoven en kwam ik op zijn site terecht. Ook met kern getal uit Eindhoven. Ik koos hiervoor zodat de voor rij kosten wat lager zouden zijn of helemaal niet. Maar dit bedrijf zit in Grathem in Limburg. Dus flinke voorrijkosten die overigens telefonisch niet genoemd word.
  Al met al.. deze meneer komt mijn huis niet meer in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel praten, niet altijd weten waar die mee bezig is en geeft onveilig gevoel.

  Oplichter

  Hij kwam voor een stroomstoring. Zonder een meting te verrichten wees hij het "probleem" aan. Na veel praatjes over hoe hij vroeger geld verdiende met doorhandelen van goederen tussen NL en Duitsland en dat hij zijn horecagelegenheid ging ombouwen tot privé sauna's die per sauna wel 35.000 euro kosten, trok er een draadje uit en rekende daarvoor 95,60 euro. Wij dachten: nou ja....duur grapje maar als het opgelost is, dan is het goed. En nee hoor....de storing was binnen een uur terug. Andere elektricien laten komen, meette alles door en vond gelukkig wel het probleem. Belde ik meneer coen van oosten terug en zei hij dat hij niks kon meten omdat er op dat moment stroom op stond en dat hij geen tijd had voor gezeik want zijn maat was opgenomen in het ziekenhuis. Ik vertelde dat ik me opgelicht voelde en hij werd boos. Hij zou wel wat geld terugstorten om van het gezeik af te zijn. Nou...niet dus! TRAP ER NIET IN!!

  Sterke punten
  Kan lullen als de beste

  Zwakke punten
  Oplichter

  Super goed telefonisch geholpen

  Ivm een stroomstoring na kortsluiting op zondag gebeld. Probleem werd direct telefonisch met mij onderzocht en ook verholpen! Wat een goede service!

  Sterke punten
  Zoekt het probleem direct telefonisch al uit! Grappig en goedgemutst! Servicegericht!

  Zwakke punten
  Geen!

  Tevreden

  De stroomstoring is snel en adequaat telefonisch opgelost.

  Sterke punten
  We hoefden niet lang te wachten.

Bezoek Van Oosten Elektricien

Schrijf een review